Een industrieel interieur nemen

Als je het hebt over een interieur welke de laatste jaren weer enorm populair is geworden, dan heb je het hoogstwaarschijnlijk over een industrieel interieur. Een interieur welke de kenmerken heeft van een fabrieksgebouw, zijn razend populair vandaag de dag. Door het gebruik van stoere materialen, heeft dit interieur een rauwe uitstraling, maar kan toch nog enorm modern overkomen.

De kleuren bij een industrieel interieur

Vaak zijn de meubelen gemaakt uit een combinatie van hout en metaal. Waarbij er veel metaal zichtbaar is in de originele kleur of in het zwart gespoten. Ook juist roestige metalen delen passen uitstekend om een rauwe uitstraling te creëren.

Qua kleur verf past grijs, licht grijs en antraciet enorm goed. Met een mooie houten vloer, maak je het plaatje helemaal af en creëer je een mooi industrieel interieur.

Industrieel door het gehele huis

Soms vragen mensen zich af welke ruimtes van de woning ze industrieel in moeten richten. Een antwoord daarop is moeilijk te geven. Het hangt namelijk van je smaak af. Zo zijn er mensen die het industriële door de gehele woning hebben doorgevoerd. Andere kiezen er juist voor om misschien één of twee ruimtes zo in te richten. Vaak zie je dan ook dat de woonkamer en de keuken zo zijn ingericht.

Maar het kunnen net zo goed andere ruimtes zijn. Doordat er vandaag de dag enorm veel industriële meubelen en woonaccessoires te koop zijn. Kun je met gemak iedere ruimte in het huis omtoveren tot iets prachtigs.

Zo zijn er zelfs diverse toiletrolhouders gemaakt van zwarte koker en een eikenhouten plankje voor op het toilet verkrijgbaar. Of geweldig mooie opberg planken voor aan de muur. Uiteraard alleen uitgevoerd met het nodige zwarte staal.

Veel industriële woonaccessoires verkrijgbaar

Er zijn dan ook tal van geweldig mooie woonaccessoires verkrijgbaar, dat je ze lang niet allemaal in één woning kunt proppen. Doordat deze look zo populair is, zijn er tal van winkeliers op in gesprongen om hun assortiment hiermee uit te breiden.