huis opknappen zonder geld

Een huis opknappen zonder geld

Verbouwen en netjes maken van een woning kan erg duur zijn maar wanneer je dit liever niet wil uitgeven kan je natuurlijk ook een huis opknappen zonder geld te hoeven betalen of met minimale investering. Houd er dan wel rekening mee dat je investering niet in geld is maar je investering wordt dan in tijd.

Gratis artikelen op halen van marktplaats

Op marktplaats of andere dergelijke sites vind je veel gratis artikelen die mensen over hebben na hun verbouwing. Eén rol isolatiemateriaal, een aantal OSB platen, verf en ga zo maar door. Deze artikelen kan jij allemaal goed gebruiken om je woning op te knappen. Afhankelijk van de klus die jij wil gaan doen zal je dus moeten gaan zoeken naar de materialen die je nodig bent.

Woning opknappen door grondig schoon te maken

Opknappen hoeft niet per definitie iets te kosten want reinigen kan soms ook veel doen voor het oog. Een gevel reinigen kan echt een groot verschil geven ten opzichte van een gevel die niet schoon gemaakt is. Je kent vast wel iemand met een hogedrukspuit en wanneer je deze dan mag lenen kost het je enkel het water wat dat ben je natuurlijk wel nodig bij het reinigen van je gevel.

Ook kan het zijn dat je binnenshuis moet schoonmaken om het op te knappen. Zo heb je bijvoorbeeld badkamers waarbij er aanslag op de tegels, plafonds of voegen zitten. Dit schoonmaken kan een behoorlijke klus zijn maar ook dit knapt enorm op en is een klus die jou geen geld hoeft te kosten mits je schoonmaakmiddelen tot je beschikking hebt natuurlijk.

Huis netjes maken met een klein beetje geld

Dan heb je natuurlijk ook nog voor een klein budget manieren om op te knappen. Zo heb je tegenwoordig veel winkels waar je voor erg weinig geld bijvoorbeeld verf kan kopen voor je kozijnen of voor andere doeleinden. Dit is natuurlijk ideaal! Als je het weinig geld combineert met geen geld uitgeven zal je woning er een stuk beter uit zien en kost het jou maar weinig in je portemonnee.