kosten toilet verbouwen

Wat kost een toilet verbouwen

Het toilet is een kleine maar oh zo belangrijke ruimte in je huis. Zonder toilet leven is beslist geen optie en je wil natuurlijk ook wel dat het een nette ruimte is maar wat het kost het nu om een toilet te verbouwen?

De kosten zijn compleet afhankelijk van jou wensen en eisen. Een toilet veranderen hoeft niet duur te zijn maar je kan het juist ook een paar duizend euro laten kosten. Tegenwoordig zijn er verschrikkelijk veel keuzes in tegels voor de wand en vloeren waardoor je in veel verschillende prijscategorieën kan gaan zitten. Ook is het kiezen van je toiletpot en inbouw reservoir van belang bij het op maken van de kosten want ook deze kunnen van goedkoop naar heel erg duur gaan.

Toilet verbouwen voor een prikkie

Wanneer je leidingwerk en dergelijk goed zit en nog in goede staat is kan je ook het toilet gaan verbouwen zonder veel geld uit te hoeven geven. Je kan namelijk op veel sites gratis tegels vinden of tegels die voor weinig geld weggaan omdat ze over zijn van een verbouwing. Het nadeel hiervan is wel dat je misschien niet precies jouw smaak kan vinden maar mocht je dit wel tegenkomen heb je natuurlijk geluk. Je moet dan nog wel tegellijm vinden en voegmiddel. Je kan hierbij wachten of je iets tegenkomt op een van de sites waar je het gratis kan ophalen bij mensen maar vaak zijn deze artikelen ook in de aanbieding of kan je coupons gebruiken voor korting bij bouwmarkten.

Deze bouwmarkten hebben ook vaak een uitverkoop hoek. In deze hoek zie je vaak kleine wastafeltjes voor in een toilet en ook komen inbouwreservoirs daar wel eens in voor. Snuffel dus gerust eens tussen deze artikelen want wie weet vind je hier iets voor een leuk prijsje.