bloemen abonnement

Bloemen in je interieur verwerken

Bloemen in je interieur verwerken is altijd een goed idee. Het geeft kleur, het ruikt heerlijk en het staat vrolijk. Van een vers bosje bloemen wordt iedereen blij. In deze blog lees je meer over hoe je bloemen kan verwerken in je interieur, zodat het een toevoeging zal zijn aan je huis.

Zet verse bloemen op tafel

Een mooie verse bos bloemen op je keukentafel staat ontzettend gezellig. Je kan ervoor kiezen om te variëren tussen verschillende boeketten en verschillende vazen, zodat je telkens een nieuwe look creëert. Je kan bijvoorbeeld ook een bloemen abonnement afsluiten, zodat je elke week een nieuwe bos thuisbezorgd krijgt. Met een bloemen abonnement ben je er ook van verzekerd dat je bloemen krijgt die in het seizoen zijn, en daardoor dus ook langer vers blijven. Bovendien scheelt het jezelf veel moeite, want je hoeft niet elke week zelf een vers bosje bloemen bij de bloemist te halen! 

Droogbloemen

Droogbloemen zijn ook helemaal in tegenwoordig. Je kan droogbloemen op verschillende manieren in je interieur verwerken. Zo kun je een mooi bosje droogbloemen in een vaas zetten, maar je kan ook droogbloemen ophangen aan de muur. Bovendien kun je ook gemakkelijk zelf bloemen drogen, door ze in een donkere ruimte op zijn kop te hangen voor een paar weken. Droogbloemen hoeven niet saai van kleur te zijn, je hebt tegenwoordig ook genoeg gekleurde bosjes droogbloemen. 

Kamerplanten met bloemetjes

Je hoeft niet perse voor een boeket bloemen te gaan wanneer je bloemen in je huis wil hebben. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een orchidee in huis te zetten, maar er zijn nog veel meer kamerplanten met bloemen eraan die je in huis kan zetten. Op deze manier geniet je langere tijd van je bloemen in huis, want deze zullen langer bloeien dan een boeketje bloemen zal staan. 

Kunst met bloemen

Ben je niet zo van de verse bloemen of planten, dan kan je er ook altijd nog voor kiezen om het tot bloemenkunst te beperken. Kies voor een schilderij met bloemen of een leuk behang met bloemenprint. Zo geniet je altijd van het zicht van bloemen, maar hoef je ze niet te verzorgen.